Olympiáda kuchárov a cukrárov
17.-20. októbra 2004
v Erfurte v Nemecku
Národný reprezentačný tým Slovenska
Zľava - p. Krankota-Prešov, p. Papai-Bratislava, p.Gajdoš-Prešov, sl.Popovičová-Vysoké Tatry, p. Zaukolcová-Púchov,p.Rychnavský-Vysoké Tatry,p. Kellner-Bratislava
Národný reprezentačný tým Slovenska
s p. Kmeťom a p. Janatom
Kuchárske umenie kategórie A, B
Národné
družstvá - Studená
kuchyňa |
|||
Nedeľa,
17.10.2004 |
Pondelok,
18.10.2004 |
Utorok,
19.10.2004 |
Streda,
20.10.2004 |
1. Japonsko |
1. Austrália |
1. Južná
Kórea |
1. Dánsko |
2. Island |
2. Nemecko |
2. Egypt |
2. Fínsko |
3.
Luxembursko |
3. Kanada |
3. Malajzia |
3. Írsko |
4. Malta |
4. Holandsko |
4. Rumunsko |
4. Taliansko |
5. Rus |
5. Nórsko |
5. Škótsko |
5. Rakúsko |
6. Švajčiarsko |
6.
Portugalsko |
6.
Slovensko |
6. Slovinsko |
7. Singapúr |
7. Švédsko |
7. Južná
Afrika |
7. Wales |
8Česká
Republika |
8. USA |
8. Cyprus |
|
Rozdelenie súťažných dní
Konzultácie národného týmu Celkové hodnotenie studenú kuchyňu
s členmi medzinárodnej hodnotiacej komisie dve bronzové medaile
na vystavované exponáty studenej kuchyne
KATEGÓRIA
C Patiseria / jemné
pečivo
KATEGÓRIA
R Reštaurácia
národov
|
Národné menu varené v Reštaurácii národov
Teplé predjedlo Hlavné jedlo
Gratinovaný filet pstruha na špenátovom pudingu Plnené kačacie prsia s kuracou penou, orechami a bylinkami
záhradnícka smotanovo šafránová omáčka bravčová sviečková v korenistom obale s dvoma omáčkami
jemnou kuriatkovou, smotanová s kurkumou s paprikou julien
teplá mladá mrkvička a špargľa, závin s brokolicou a mrkvou
Dezert
Tvarohovo čokoládový
Medzinárodná hodnotiaca komisia Bronzová medaila za teplú kuchyňu
pri hodnotení teplej kuchyne
"VÍŤAZ
OLYMPIÁDY KUCHÁROV - IKA 2004"
|