Olympiáda kuchárov a cukrárov

 

 

 17.-20. októbra 2004 

v Erfurte v Nemecku

 

Národný reprezentačný tým Slovenska

Zľava - p. Krankota-Prešov, p. Papai-Bratislava, p.Gajdoš-Prešov, sl.Popovičová-Vysoké Tatry, p. Zaukolcová-Púchov,p.Rychnavský-Vysoké Tatry,p. Kellner-Bratislava

Národný reprezentačný tým Slovenska

s p. Kmeťom a p. Janatom

 


Kuchárske umenie kategórie A, B

Národné družstvá - Studená kuchyňa

Nedeľa, 17.10.2004

Pondelok, 18.10.2004

Utorok, 19.10.2004

Streda, 20.10.2004

1. Japonsko

1. Austrália

1. Južná Kórea

1. Dánsko

2. Island

2. Nemecko

2. Egypt

2. Fínsko

3. Luxembursko

3. Kanada

3. Malajzia

3. Írsko

4. Malta

4. Holandsko

4. Rumunsko

4. Taliansko

5. Rusko

5. Nórsko

5. Škótsko

5. Rakúsko

6. Švajčiarsko

6. Portugalsko

6. Slovensko

6. Slovinsko

7. Singapúr

7. Švédsko

7. Južná Afrika

7. Wales

8Česká Republika

8. USA

8. Cyprus

 

Rozdelenie súťažných dní

   

   

   

   

   

   

   

   

                        Konzultácie národného týmu                                                    Celkové hodnotenie  studenú kuchyňu 

            s členmi medzinárodnej hodnotiacej komisie                                                    dve bronzové medaile

              na vystavované exponáty studenej kuchyne

 


KATEGÓRIA C Patiseria / jemné pečivo  

   

   

   

   

   

   

   


KATEGÓRIA R Reštaurácia národov  

Reštaurácia národov - Teplá kuchyňa

Nedeľa, 17.10.2004

Pondelok, 18.10.2004

Utorok, 19.10.2004

Streda,20.10.2004

1. Južná Kórea

1. Dánsko

1. Japonsko

1. Austrália

2. Egypt

2. Fínsko

2. Island

2. Nemecko

3. Malajzia

3. Írsko

3. Luxembursko

3. Kanada

4. Rumunsko

4. Taliansko

4. Malta

4. Holandsko

5. Škótsko

5. Rakúsko

5. Rusko

5. Nórsko

6. Južná Afrika

6. Slovinsko

6. Švajčiarsko

6. Portugalsko

7. Slovensko

7. Wales

7. Singapur

7. Švédsko

8. Cyprus

 

8. Česká Republika

8. USA

Rozdelenie súťažných dní

   

Národné menu varené v Reštaurácii národov

 

   

                                        Teplé predjedlo                                                                                    Hlavné jedlo

             Gratinovaný filet pstruha na špenátovom pudingu                  Plnené kačacie prsia s kuracou penou, orechami a bylinkami

                  záhradnícka smotanovo šafránová omáčka                        bravčová sviečková v korenistom obale s dvoma omáčkami

                                                                                                              jemnou kuriatkovou, smotanová s kurkumou s paprikou julien

                                                                                                               teplá mladá mrkvička a špargľa, závin s brokolicou a mrkvou

 

Dezert

Tvarohovo čokoládový

 

   

               Medzinárodná hodnotiaca komisia                              Bronzová medaila za teplú kuchyňu

                     pri hodnotení teplej kuchyne

 


 "VÍŤAZ OLYMPIÁDY KUCHÁROV - IKA 2004"

  Celkové hodnotenie :

MEDAL TALLY
NATIONAL TEAM COMPETITION


P   NNation
A
Points
B
Points
C
Points
R
Points
Total Points

1

Sweden

76,940

72,660

74,790

218,60

442,990

2

Switzer-
land

71,000

74,396

72,198

218,000

435,594

3

USA

69,520

64,260

74,330

220,600

428,71

4

Canada

73,580

76,790

72,200

202,600

425,170

5

Scotland

68,400

67,928

68,060

216,400

420,788

6

Germany

72,000

70,120

70,520

201,800

414,440

7

Singapore

72,600

62,596

73,198

205,400

413,794

8

Italy

65,580

64,330

68,460

210,600

408,970

9

Norway

72,000

57,190

64,920

210,600

404,710

10

Australia

72,000

59,130

61,120

206,400

398,650

11

South
Africa

64,260

61,800

67,590

200,00

393,65

12

Finland

70,580

56,200

64,590

201,200

392,570

13

Iceland

53,200

66,664

64,660

206,200

390,724

14

Japan

65,920

66,066

51,060

203,000

386,046

15

Nether-
lands

66,180

60,590

65,990

192,800

385,560

16

Cyprus

65,900

61,330

61,130

186,000

374,36

17

Wales

60,940

58,730

60,330

183,000

363,000

18

Czech Republic

57,400

60,130

52,130

192,000

361,66

19

Ireland

59,520

56,390

60,330

185,400

361,640

20

Denmark

59,320

48,460

64,000

188,400

360,180

21

Slovenia

57,020

66,590

59,330

177,200

360,140

22

Austria

56,380

56,200

55,190

192,000

359,770

23

Malta

56,000

48,660

64,660

187,400

356,720

24

Malaysia

60,500

56,198

61,864

177,400

355,962

25

Egypt

60,652

58,998

62,330

168,000

349,980

26

Portugal

58,400

48,190

54,730

186,400

347,720

27

South
Korea

57,532

50,330

45,120

182,800

335,782

28

Slovakia

57,800

57,730

50,130

167,400

333,06

29

Bahamas

56,330

46,390

51,330

166,600

320,650

30

Russia

44,660

44,532

52,190

172,800

314,182

31

Luxem-
bourg

49,600

38,590

46,330

174,200

308,720

32

Romania

43,520

41,730

48,600

171,400

305,250



Gold
Silver
Bronze
Diploma
Cat A:
Cold festive platter, fingerfood, hors d'oeuvre
Cat B:
3-course menu, main course, vegetarian platter (ovo-lacto)
Cat C:
Pastry
Cat R:
Hot kitchen / Nations' restaurant