4       Individuálny vystavovatelia

4.1    KATEGÓRIA A

·      Jedna slávnostná misa pre osem osôb (zverina, mäso, hydina, ryba, morské potvory).

·      Šesť individuálnych studených predjediel.

·      Dodajte recepty.

4.2    KATEGÓRIA B

·      Jedna reštauračná misa pre dve osoby

·      Menu s troma chodmi vrátane dezertu pre jednu osobu.

·      Menu pre slávnostnú príležitosť, no realistické. Minimálne päť a maximálne sedem chodov pre jednu osobu.

·      Dodajte recepty.

4.3    KATEGÓRIA C

·      Jedna misa s dezertmi pre šesť osôb s voľným výberom témy (svadba, narodeniny, a pod.)

·      Jedna misa so sladkými keksmi, čokoládovými bonbónmi, petit fours, syrovými fours alebo friandese. Päť rôznych druhov

         pre 8 ať 10 ľudí s dekoráciou. Dodajte recepty.

·      Štyri rôzne dezerty, studené alebo teplé, pre jednu osobu.

Všetky vystavované exponáty musia byť jedlé.

4.4    KATEGÓRIA D

Prihlášky v kategórii D by mali byť kreatívnejšie, nie až tak praktické, no musia dodržiavať určité normy. Vystavované objekty musia byť vyrobené prevažne z jedlých materiálov, no sú povolené i iné materiály. Každý vystavovaný kus môže dostať 20 bodov.

·      Zložitosť

·      Pracnosť

·      Tvorivosť

·      Prezentácia