4.1
KATEGÓRIA A
·
Jedna slávnostná
misa pre osem osôb (zverina, mäso, hydina, ryba, morské potvory).
·
Šesť individuálnych
studených predjediel.
·
Dodajte recepty.
4.2
KATEGÓRIA B
·
Jedna reštauračná
misa pre dve osoby
·
Menu s troma
chodmi vrátane dezertu pre jednu osobu.
·
Menu pre slávnostnú
príležitosť, no realistické. Minimálne päť a maximálne sedem chodov pre
jednu osobu.
·
Dodajte recepty.
4.3
KATEGÓRIA C
·
Jedna misa s dezertmi
pre šesť osôb s voľným výberom témy (svadba, narodeniny, a pod.)
· Jedna misa so sladkými keksmi, čokoládovými bonbónmi, petit fours, syrovými fours alebo friandese. Päť rôznych druhov
pre 8 ať 10 ľudí s dekoráciou. Dodajte recepty.
·
Štyri rôzne
dezerty, studené alebo teplé, pre jednu osobu.
Všetky
vystavované exponáty musia byť jedlé.
4.4
KATEGÓRIA D
Prihlášky v
kategórii D by mali byť kreatívnejšie, nie až tak praktické, no musia dodržiavať
určité normy. Vystavované objekty musia byť vyrobené prevažne z jedlých
materiálov, no sú povolené i iné materiály. Každý vystavovaný kus môže
dostať 20 bodov.
·
Zložitosť
·
Pracnosť
·
Tvorivosť
·
Prezentácia