Hodnotiace kriteria WACS

 

 

 

Gastronomické predpisy

 

Obsah

 

1          VŠEOBECNÉ INFORMÁCIE

 

            1.1      Úvod

            1.2      Ciele WACS

            1.3      Výbor WACS pre gastronomické predpisy

            1.4      Kategórie súťaží

 

2          SCHVAĽOVANIE A ČASOVÝ PLÁN

            2.1      Schvaľovanie súťaží svetovou asociáciou

            2.2      Časový plán

 

3          SÚŤAŽIACI A PODMIENKY ÚČASTI

 

            3.1      Národné tímy

            3.2      Národné juniorské tímy

 

4          INDIVIDUÁLNI  VYSTAVOVATELIA

 

            4.1      Kategória A

            4.2      Kategória B

            4.3      Kategória C

            4.4      Kategória D

 

5          POROTA      

 

            5.1      Požiadavky / kvalifikácia

            5.2      Výber predsedu poroty

            5.3      Odmeňovanie

            5.4      Hodnotiace kritériá

 

6          ODOVZDÁVANIE CIEN / TITULY

           

7          OSTATNÉ   

 

            7.1      Základné pravidlá pre súťažiacich a porotcov

            7.2      Nové pravidlá pre hodnotenie kategórie C

            7.3      Tipy a rady